Szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSOK

SCRUM MASTER

Ne keresd tovább az ideális jelöltet, mi
már megtaláltuk neked – építsd be a
hiányzó láncszemet a csapatba!

AGILE TEAM COACH

Velünk a kirakós utolsó darabja is
a helyére kerül. Támogasd a szervezeted
agilisan – megfizethető áron.

WORKSHOPOK

Egynapos workshopjaink élményalapú, gyakorlati áttekintést adnak agilis témákban, különböző szerepkörök részére.

SCRUM MASTER

Ki a Scrum Master? Egy személyben a Scrum csapat mentora és edzője, a módszertan alapos ismerője. Ő felelős a termékfejlesztés folyamatának “hogyan”-jáért. A szerep nem azonos a projektmenedzser szerepével, például a Scrum Master nem rendelkezik projekttervezési és -ellenőrzési felhatalmazással. A Scrum Master feladata a projekt sikerességének elősegítése a Product Owner és a fejlesztőcsapat közötti együttműködés optimalizálásával és a csapat támogatása az önszerveződés megvalósításában.

Scrum Master csapatunk szakmai felkészültségét gondos kiválasztással és szenior agilis tanácsadóink mentorálásával biztosítjuk. Ne keresd tovább az ideális jelöltet, mi megtaláljuk a számodra – vedd fel velünk a kapcsolatot, és építsd be a hiányzó láncszemet a csapatba!

Agilis Team Coach

Az Agilis Team Coach legfontosabb feladata segíteni megtalálni a szervezetnek minden területre a megfelelő módszertant és gondoskodni arról, hogy a csapatok minél inkább az agilis alapelvek szerint működjenek. Az agilis coach a csapatok minden résztvevőjét (csapatszinten és egyénileg is) támogatja. Nem engedi el a szervezet kezét addig, amíg a kezdeti buktatókon át nem jut és magabiztossá, ösztönössé és fenntarthatóvá nem válik az agilis gondolkodásmód a szervezetben.

Tehetséges, szakmailag felkészült agilis coach csapatunkat szenior agilis tanácsadóink segítik és fejlesztik. Kollégáink segítségével a kirakós utolsó darabja is a helyére kerülhet, és megfizethető áron helyezheted biztos kezekbe a szervezet agilis támogatását.

MELYIKET VÁLASSZAM?

Scrum Master
(Budget Agile)
Agilis Team Coach
(Budget Agile)
Enterprise Agilis Coach
(Sprint Consulting)
Angol nyelven is
Bizonyított szakmai ismeretek
Scrum, Kanban csapatok támogatása
További agilis csapatok támogatása
Mentorálás egyéni és csapatszinten
Mentorálás a szervezet minden szintjén
Teljes szervezeti transzformáció
1-3 év tapasztalat
3-5 év tapasztalat
5+ év tapasztalat

Workshopok

Agile for Management (1 nap)

Ennek az egy napnak a célja, hogy segítse a menedzsment-csapatok felkészülését az agilis transzformációs program elindításával kapcsolatos “go/no-go” döntések meghozatalában és az átalakítás megfelelő területeinek kiválasztásában azáltal, hogy közös és erős agilis megértést biztosít. Bemutatjuk a leggyakrabban használt keretrendszereket és technikákat, és segítünk választani közülük, valamint a vezetők magas szintű áttekintést kapnak arról, hogy hogyan lehet irányítani az agilis transzformációkat.

Ez a nap olyan menedzsereknek és vezetőknek szól, akik szeretnék megtudni, hogy az agilis és bármelyik jól ismert agilis keretrendszer megfelelő választás lehet-e az általuk vezetett szervezetben. Továbbá azoknak, akiknek szavuk van a szervezeti változásokkal kapcsolatos döntéshozatalban és az agilis transzformáció megkezdésében, valamint azok számára, akik agilis környezetben dolgoznak és szeretnék elmélyíteni a megértésüket és fejleszteni a szervezetük munkáját.

Agile Igniter (1 nap)

A workshop létfontosságú a vállalaton belüli agilis működés egységes értelmezéséhez, az agilissal kapcsolatos közös fogalomkészlet (“közös nyelv”) megteremtéséhez. Ez a nap átfogó, megfelelő megértést biztosító ismereteket és stabil alapokat nyújt a résztvevők számára az agilis alapelvekkel és a Scrum, Kanban módszertannal kapcsolatban.

A workshop ideális minden olyan résztvevő számára, aki az agilis bevezetés során szerepet kap, vagy egyszerűen egy gyors, de kellő részletességű áttekintésre van szüksége a gondolkodásmóddal és a keretrendszerekkel kapcsolatban. Jó választás lehet azoknak, akik szeretnék megérteni, hogy a saját környezetükben hogyan alkalmazható az agilis, illetve azok számára, akik elkezdtek agilisan dolgozni, de rendszerezni szeretnék az ezzel kapcsolatos ismereteiket.