Szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSOK

SCRUM MASTER

Ki a Scrum Master? Egy személyben a Scrum csapat mentora és edzője, a módszertan alapos ismerője. Ő felelős a termékfejlesztés folyamatának “hogyan”-jáért. A szerep nem azonos a projektmenedzser szerepével, például a Scrum Master nem rendelkezik projekttervezési és -ellenőrzési felhatalmazással. A Scrum Master feladata a projekt sikerességének elősegítése a Product Owner és a fejlesztőcsapat közötti együttműködés optimalizálásával és a csapat támogatása az önszerveződés megvalósításában.

Scrum Master csapatunk szakmai felkészültségét gondos kiválasztással és szenior agilis tanácsadóink mentorálásával biztosítjuk. Ne keresd tovább az ideális jelöltet, mi megtaláljuk a számodra – vedd fel velünk a kapcsolatot, és építsd be a hiányzó láncszemet a csapatba!

Agilis Team Coach

Az Agilis Team Coach legfontosabb feladata segíteni megtalálni a szervezetnek minden területre a megfelelő módszertant és gondoskodni arról, hogy a csapatok minél inkább az agilis alapelvek szerint működjenek. Az agilis coach a csapatok minden résztvevőjét (csapatszinten és egyénileg is) támogatja. Nem engedi el a szervezet kezét addig, amíg a kezdeti buktatókon át nem jut és magabiztossá, ösztönössé és fenntarthatóvá nem válik az agilis gondolkodásmód a szervezetben.

Tehetséges, szakmailag felkészült agilis coach csapatunkat szenior agilis tanácsadóink segítik és fejlesztik. Kollégáink segítségével a kirakós utolsó darabja is a helyére kerülhet, és megfizethető áron helyezheted biztos kezekbe a szervezet agilis támogatását.

Workshopok

Agile for Management (1 nap)

Ennek az egy napnak a célja, hogy segítse a menedzsment-csapatok felkészülését az agilis transzformációs program elindításával kapcsolatos “go/no-go” döntések meghozatalában és az átalakítás megfelelő területeinek kiválasztásában azáltal, hogy közös és erős agilis megértést biztosít. Bemutatjuk a leggyakrabban használt keretrendszereket és technikákat, és segítünk választani közülük, valamint a vezetők magas szintű áttekintést kapnak arról, hogy hogyan lehet irányítani az agilis transzformációkat.

Ez a nap olyan menedzsereknek és vezetőknek szól, akik szeretnék megtudni, hogy az agilis és bármelyik jól ismert agilis keretrendszer megfelelő választás lehet-e az általuk vezetett szervezetben. Továbbá azoknak, akiknek szavuk van a szervezeti változásokkal kapcsolatos döntéshozatalban és az agilis transzformáció megkezdésében, valamint azok számára, akik agilis környezetben dolgoznak és szeretnék elmélyíteni a megértésüket és fejleszteni a szervezetük munkáját.

Agile Igniter (1 nap)

A workshop létfontosságú a vállalaton belüli agilis működés egységes értelmezéséhez, az agilissal kapcsolatos közös fogalomkészlet (“közös nyelv”) megteremtéséhez. Ez a nap átfogó, megfelelő megértést biztosító ismereteket és stabil alapokat nyújt a résztvevők számára az agilis alapelvekkel és a Scrum, Kanban módszertannal kapcsolatban.

A workshop ideális minden olyan résztvevő számára, aki az agilis bevezetés során szerepet kap, vagy egyszerűen egy gyors, de kellő részletességű áttekintésre van szüksége a gondolkodásmóddal és a keretrendszerekkel kapcsolatban. Jó választás lehet azoknak, akik szeretnék megérteni, hogy a saját környezetükben hogyan alkalmazható az agilis, illetve azok számára, akik elkezdtek agilisan dolgozni, de rendszerezni szeretnék az ezzel kapcsolatos ismereteiket.